030 - 227 1762

TVM verzekeringen en CRM2care zijn een overeenkomst aangegaan voor de levering en implementatie van Sage CRM. Inmiddels heeft TVM haar huidige commerciële systeem door Sage CRM vervangen.

Als resultaat van een uitvoerig selectietraject is de keuze gevallen op Sage CRM. Bij de keuze is een afweging gemaakt tussen functionaliteit, techniek en beschikbare referenties. De applicatie is vervolgens uitgebreid getoetst en goedgekeurd in een demonstratie en een technische test. Belangrijke elementen bij de afweging waren onder meer de integratie met haar huidige IBM iSeries backoffice applicaties, de eenvoud in gebruik en volledigheid van benodigde functionaliteit.

Kees Hatzmann, interne CRM project manager bij TVM verzekeringen zegt daarover: “Bij TVM verzekeringen investeren we veel in het contact met de relatie. Klantgericht ondernemen staat meer dan ooit in de belangstelling. Door het aangaan en onderhouden van relaties met individuele klanten probeert TVM de klanttevredenheid en het klantbehoud te vergroten. De betrokkenheid bij ondernemers en medewerkers staat hierbij centraal. Dit vertalen wij door naar efficiëntere bedrijfsprocessen, kwalitatieve producten en diensten en een goede service. Zo kunnen wij de klant nog beter bedienen. Wij verwachten dat de samenwerking met CRM2care en het gebruik van Sage CRM daar een belangrijke bijdrage aan gaan leveren.”

Volgens Bart Sturkenboom, directeur van CRM2care, sluiten de mogelijkheden van Sage CRM zeer goed aan bij het eisen en wensenpakket van TVM. “Bovendien is TVM ook een organisatie welke qua cultuur en uitstraling uitstekend past bij het type bedrijf welke wij graag van dienst willen zijn”, aldus Bart Sturkenboom.

Het project team van TVM heeft inmiddels samen met het team van CRM2care het CRM-project conform planning opgeleverd!

Over TVM verzekeringen

TVM verzekeringen is een internationaal opererende, zelfstandige verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Een groeiende onderneming met vestigingen in Nederland en België en samenwerkingsverbanden door heel Europa. TVM levert de vervoerssector een totaal verzekeringspakket vanuit ‘één loket’. Naast specifieke transportverzekeringen biedt TVM de ondernemer en de beroepschauffeur verzekeringen op financieel, sociaal en persoonlijk gebied.

Over CRM2care

CRM2care richt zich volledig op de wederverkoop, implementatie en support van Sage CRM in Nederland. Tot haar klantenkring behoren naast andere financiële instellingen zoals VW PFS vooral organisaties met meerdere (internationale) vestigingen. Dit zijn bijvoorbeeld Maas Internationaal, de gezamenlijke Kamers van Koophandel, Neways Holding, Topcon Europe Medical en Abvakabo FNV.

Meer informatie

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Bart Sturkenboom, directeur van CRM2care.
Telefoon: 030-210 7292
E-mail: bart.sturkenboom@crm2care.nl