030 - 227 1762

CRM expertise

CRM2care is CRM specialist in Nederland voor het initiëren of optimaliseren van Pipedrive CRM implementaties en het beheren van Sage CRM.

Pipedrive implementaties

Afgeleid van onze visie om voordelen te behalen die uw bedrijfsresultaat positief beïnvloeden, steken wij onze Pipedrive CRM projecten zeer pragmatisch in. Daarbij hanteren wij als belangrijkste uitgangspunten :
– focus op korte termijn successen;
– haalbare projectfasering kiezen;
– en gebruikersacceptatie voorop laten staan!

Bij de start van het project is de intake/voorbereiding essentieel. Waar liggen de te behalen voordelen? Wat kan er efficienter? Effectiever? Op basis daarvan richten we een Prototype in en nemen dat samen met u door. Na de eventuele fine tuning kunt u aan de slag.

De doorlooptijd van onze project bijdragen voor Pipedrive CRM varieert van een advies van enkele uren tot en met een volledige implementatie van een aantal dagen.

Sage CRM support en beheer diensten

 

Voor onze Sage CRM klanten in Nederland leveren wij Support en beheerdiensten. Dit betekent dat wij vooral onze klanten ondersteunen bij upgrades, het modificeren van hun installaties (Change Management) en het managen van eventuele fouten in de standaard software.  Daarbij ondersteunen we indien gewenst ook op afroep de beheerorganisatie bij onze klanten, bijvoorbeeld via een strippenkaart constructie.