030 - 227 1762

Klanten Pipedrive CRM en Sage CRM

 

Pipedrive CRM projecten

 

Onze klanten die wij met Pipedrive CRM helpen bevinden zich in een grote variëteit aan branches. Echter, de grote gemene deler is dat wij ons -net zoals de tool- vooral richten op de verbetering van het verkoopproces. De omvang van de betrokken verkoopteams varieert van 2-3 tot 15 gebruikers.

 

“In zeer korte tijd heeft CRM2care het Pipedrive CRM systeem exact voor ons op maat ingericht.”
Teun Enklaar, Global Sales Waterdream

“Het voordeel om met Bart samen een Pipedrive implementatietraject te doen was voor ons snel duidelijk; snelle reactie op onze eerste aanvraag, duidelijk voorstel zonder onverwachte extra’s, implementatie verliep snel en was “on-time”, training was duidelijk en ook hier weer “to-the-point” en vervolgens is Bart bereikbaar als wij vragen hebben gedurende ons werkproces. Het is bijna te mooi om waar te zijn, echter service, kwaliteit en dat tegen een concurrerende prijs; Het is nog steeds mogelijk!”
Jan-Kees Marcus, Director Business development QSR Insiders

“CRM2care heeft ons uitstekend geholpen bij het inbedden van CRM binnen onze organisatie. Als je bereikt dat onze altijd kritische buitendienst nooit meer zonder het CRM-systeem van huis wil, dan verdient dat een groot compliment. Naast de slimme inrichting door CRM2care, heeft ook de eenvoud in gebruik van Pipedrive CRM op de mobiel daar zeker aan bijgedragen.”
Raymond Alflen, Directeur DTC Financiering, Lease en Verzekeringen.

“Met behulp van CRM2care zijn we er in geslaagd om het beheren van onze leads en vastgoedobjecten met behulp van de standaard functies van Pipedrive CRM mogelijk te maken. Een pragmatische implementatie met daarbij de inbreng van veel praktische kennis en ervaring van CRM. Top samenwerking!”
Aad Aaldijk, directeur Hauz Vastgoed

Sage CRM Projecten

 

In Nederland hebben we vanaf 2004 Sage CRM in een variëteit aan bedrijven in  sectoren geïmplementeerd. Daarbij zijn non-profit organisaties nadrukkelijk vertegenwoordigd. Onze Sage CRM klanten zijn zowel B2B als B2C gericht of een combinatie hiervan. Alle bedrijven waar CRM2care Sage CRM heeft geïmplementeerd hebben hun hoofdkantoor in Nederland, maar passen in diverse gevallen Sage CRM ook Internationaal toe. De aantallen Sage CRM gebruikers per klant variëren.  Minimaal zijn dit er 10 en de grootste Sage CRM implementatie van CRM2care betrof meer dan 1000 gebruikers.

crow syntens kvk-logo instituut-voor-de-tropen abvakabo NWP fontys wageningen neways maas topcon tebodin yokogawa roto kiviet novio alphacom volkswagenbank tvm vvs abnamro worldpay durchlease eneco eon