+31 30 2271 762 info@crm2care.nl

Pipedrive

Laat uw omzet groeien.

Pipedrive CRM trial

In Nederland helpen onze consultants verkoopteams om meer succesvol te zijn m.b.v. de inzet van Pipedrive CRM.  Wereldwijd is deze software inmiddels in gebruik bij meer dan 100.000 organisaties!

Pipedrive CRM is gebruikersvriendelijk en is bijzonder snel te implementeren. En aangezien het systeem een 100% SaaS oplossing is, heeft u er ICT technisch geen enkel omkijken naar.

Met Pipedrive bent u in staat om onder meer:

  • Uw verkoopkansen te managen.
  • Al uw relaties te beheren.
  • Verkoopactiviteiten te plannen en op te volgen.
  • E-mails te integreren met uw CRM-systeem.
  • Leads vanuit uw website naar uw CRM-systeem te brengen.
  • De acties, activiteiten en verkoopresultaten bij uw doelgroepen te analyseren.
  • Via de mobiele App zowel online als offline uw CRM-functionaliteiten te benutten.

Wilt u Pipedrive CRM gratis uitproberen of heeft u een ander verzoek/vraag? Bel ons op 030 – 2271 762 of vul uw gegevens in via dit formulier.

Enkele quotes/ REVIEWS

“Het voordeel om met Bart samen een Pipedrive implementatietraject te doen was voor ons snel duidelijk; snelle reactie op onze eerste aanvraag, duidelijk voorstel zonder onverwachte extra’s, implementatie verliep snel en was “on-time”, training was duidelijk en ook hier weer “to-the-point” en vervolgens is Bart bereikbaar als wij vragen hebben gedurende ons werkproces. Het is bijna te mooi om waar te zijn, echter service, kwaliteit en dat tegen een concurrerende prijs; Het is nog steeds mogelijk!” 

Jan-Kees Marcus, Director Business development QSR Insiders

==========================

“In zeer korte tijd heeft CRM2care het Pipedrive CRM systeem exact voor ons op maat ingericht.”
Teun Enklaar, Global Sales Waterdream

==========================

“Met behulp van CRM2care zijn we er in geslaagd om het beheren van onze leads en vastgoedobjecten met behulp van de standaard functies van Pipedrive CRM mogelijk te maken. Een pragmatische implementatie met daarbij de inbreng van veel praktische kennis en ervaring van CRM. Top samenwerking!”
Aad Aaldijk, directeur Hauz Vastgoed

===========================

“CRM2care heeft ons uitstekend geholpen bij het inbedden van CRM binnen onze organisatie. Als je bereikt dat onze altijd kritische buitendienst nooit meer zonder het CRM-systeem van huis wil, dan verdient dat een groot compliment. Naast de slimme inrichting door CRM2care, heeft ook de eenvoud in gebruik van Pipedrive CRM op de mobiel daar zeker aan bijgedragen.”
Raymond Alflen, Directeur DTC Financiering, Lease en Verzekeringen.

============================

Vb Klantkaart in Pipedrive op desktopscherm