030 - 227 1762

CRM2care levert via haar partner organisatie Novigi (www.novigi.nl) nu ook een idea management platform om uw relaties met uw klanten en partners te versterken. Daarnaast is het platform ook uitstekend inzetbaar voor het vergroten van medewerkers loyaliteit door juist hen te betrekken in de uitdagingen waar uw organisatie voor staat. Immers, zij worden dagelijks geconfronteerd met uw operationele processen en klant beleving.

Het (panel)testen van een nieuw productidee, het vinden van een onderscheidende verkoopstrategie of het verbeteren van klantserviceprocessen. Allemaal uitdagingen waar u uw klanten, partners én uw medewerkers bij kunt betrekken. Dat kan als gecombineerde groep of juist als afzonderlijk geselecteerde groep. Maar ook als ‘open innovatie’, waarbij u een uitdaging bijvoorbeeld via social media openstelt aan iedereen die wil participeren in uw uitdaging met ideeën, opmerkingen of waarderingen van reeds ingediende ideeën.

Naast het vergroten van loyaliteit bespaart een centraal toegankelijk platfom voor idea management onder meer enorm veel  overlegtijd, het bevordert samenwerking tussen afzonderlijke divisies/vestigingen en het verkort de tijd om nieuwe product/dienst concepten in te voeren. Maar bovenal, door een brede betrokkenheid vergroot u de innovatiekracht van uw organisatie om daarmee een onderscheidend concurrentievoordeel te behalen!

Voor mee informatie of het aanvragen van een demo kunt u een mail sturen naar info@crm2care.nl of naar meerinfo@novigi.nl .