030 - 227 1762

Over ons

 

CRM2care is sinds 2004 de Sage CRM specialist in Nederland voor (non-profit) organisaties. En sinds 2019 helpen wij verkoopteams hun succes te vergroten met behulp van de inzet van Pipedrive CRM.

 

Succes

 

CRM2care beseft dat het succes van CRM-projecten vooral samenhangt met de te behalen bedrijfsvoordelen, de persoonlijke kwaliteiten van mensen in het team, de projectaanpak en de kwaliteit van het in te zetten CRM-systeem.

Daarom werken we uitsluitend samen met gecertificeerde CRM-consultants waarvan de meeste specialisten al meer dan 20 jaar ervaring hebben bij het optimaliseren van CRM-processen, zoals die van verkoop, relatiebeheer, service en marketing.

 

Ervaring

 

Inmiddels heeft ons team al meer dan 250 CRM-projecten in diverse branches gerealiseerd! Wij helpen u de valkuilen en succesfactoren te onderkennen, die in uw situatie van toepassing zijn. We stemmen het systeem af op uw bedrijfsprocessen. En wij begeleiden uw organisatie bij de invoering en nazorg van de CRM-gebruikersacceptatie.

Oprichter en directeur van CRM2care is Bart Sturkenboom. Hij is al sinds 1996 betrokken bij het opstarten en implementeren van CRM projecten.