+31 30 2271 762 info@crm2care.nl

Internationaal filmdistributeur en producent FCCE  heeft recentelijk Sage CRM.com in gebruik genomen. Met deze Cloudversie van Sage CRM heeft zij overal en altijd inzicht in alle relevante variabelen van haar producties, een essentieel element voor haar bedrijfsvoering.

FCCE is een vooraanstaande internationaal opererende distribiteur, producent  en adviesorganisatie op het gebied van films, gelieerde content en succesformules. Bekende eigen producties van FCCE zijn Films & Stars (ook op RTL4), Action Zone, Kids Flix, Star in Style, Hollywood Buzz en het Emmy Award winnende Entertainment Experience. Het product porfolio van FCCE is daarmee divers en de orderflow flexibel. FCCE heeft met name vanwege de eenvoudige configuratiemogelijkheden gekozen voor Sage CRM.com, de cloud versie van Sage CRM.

Met Sage CRM hebben we nu een uitstekend inzicht in onze Sales activiteiten en bedrijfsvoering. Essentieel daarbij is het inzicht in de controle en levering van de producties. Wie heeft wat en voor welke periode afgenomen, is een kernvraag waarmee we onze business sturen. Met Sage CRM is dit proces volledig inzichtelijk gemaakt.”, aldus Justus Verkerk, CCO van FCCE.

FCCE maakt gebruik van de lead, opportunity en order functionaliteit van Sage CRM. De standaard multi-currency optie is geactiveerd voor rapportage doeleinden. Om te voldoen aan de invulling van haar bedrijfsproces zijn er tevens vanuit het beheermenu twee nieuwe entiteiten toegevoegd: een Financial Tracker en een Production/Delivery Tracker. Daarnaast zijn er velden toegevoegd in de orderentiteit om alle noodzakelijke gegevens te registreren en daarop te rapporteren.

FCCE kan nu meten waar, welke producten, door wie en voor welke periode zijn afgenomen. Daarnaast is er inzicht in de facturatie, inzicht in de omzetten en inzicht in controle op productie en levering.