+31 30 2271 762 info@crm2care.nl

Als leverancier van vele producten en diensten in de land- en tuinbouwsector, zoals diervoeders, gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen, is kennis over haar klanten en afzetmarkt essentieel voor AgruniekRijnvallei om zich te onderscheiden van de concurrentie.  In combinatie met de gedrevenheid van haar medewerkers vormt deze kennis de basis om als coöperatie de beste producten en service aan haar ruim 2200 leden te leveren.

Sage CRM zal straks de belangrijkste informatiebron zijn voor deze kennis. Gekoppeld aan het ERP systeem geeft Sage CRM de medewerkers van AgruniekRijnvallei steeds compleet en actueel inzicht in de betekenis en wensen van iedere individuele klant. Daarbij ondersteunt Sage CRM de coöperatie uiteraard ook in diverse klantgerichte processen. Denk dan aan lead management, relatiebeheer, verkoopondersteuning en service management.

Het project is na een initiatiefase nu formeel van start gegaan. Na de zomer van 2016 zal AgruniekRijnvallei het Sage CRM systeem voor 135 gebruikers in productie nemen.